gaziantep escort
Bugun...



Celal Candere Hem İnsan Hemde Hayvan Sever

Soğuk Kış Günlerinde Başta Kuşlar Olmak Üzere Birçok Hayvan Aç Kalma Tehlikesiyle Karşı Karşıya Kalıyor. CHP Meclis Üyesi Celal Candere Sahilde Bulunan Kuşlara Yem Alarak Dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 10-12-2023 20:15

Celal Candere Hem İnsan Hemde Hayvan Sever

Birçok Vatandaş Caddelere Yem Dökerek Kuşların Doymasına Vesile Oluyor. CHP Meclis Üyesi Celal Candere Duyarlılık Göstererek Kuşları Aç Bırakmadı. Kaldırımlara ve Cadde Kenarına Yem Bırakarak Kuşların Yemek İhtiyaçlarını Gidermesine Vesile Oluyorlar. Kuşlar İse Caddeye Bırakılan Yiyecekler İle Karınlarını Doyuruyor. Meclis Üyesi Arkadaşları Selçuk Taşçı ve Rıza Çalasın da Tuzla Sahilde Bulunan Kuşlara Yem Vererek Candere’ye Eşlik Etti.

 

Sahilde Karşılaştığımız CHP Meclis Üyesi Celal Candere Kış Günleri Çok Sert Geçiyor. Soğuk Çok Fazla. Biz Bile Zor Günler Geçiriyoruz. Hayvanlar İse Aç Kalıyor. Kuşların Birçoğunun Açlıktan ve Soğuktan Etkilendiğini Gördük. Kuşların Aç Kalmaması İçin Biz de Bir Şey Yapalım Dedik. Buğdayı Kaldırımlar ve Caddeye Koyduğumuz Yiyeceklerden Kuşlar Yiyerek Kışın Karınlarını Doyuruyor. Elimizden Geldiğince Bir Şey Yapmaya Çalışıyoruz. Herkes Aynı Hassasiyeti Gösterirse Birçok Kuş Aç Kalmaz ve Kışı Rahat Geçirir. İnşallah Örnek Olmuşuzdur Dediler.

 

Öte yandan vatandaşların caddeye yem döktüğü gören yüzlerce kuş bölgeye gelerek dökülen yemden karnını doyurmak için mücadele veriyor.




Bu haber 103108 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI