gaziantep escort
Bugun...



Prof. Dr. Duygu Kılıç Tuzla’daydı

Ülkemizin önde gelen akademisyenlerinden Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç Tuzla Belediyesi’nin çeşitli eğitim birimlerini incelemek için Tuzla’yı ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-08-2023 00:25:31 Tarih: 28-08-2023 16:03

Prof. Dr. Duygu Kılıç Tuzla’daydı

Sosyolog Yazar Erdal Sarıçam’ın davetlisi olarak Tuzla’ya gelen Prof. Dr. Duygu Kılıç, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim ve gençlik projelerini yakından takip ediyordum. Özellikle Şelale Eğitim Parkı ve içinde yer alan etkinlik merkezleri beni gerçekten çok etkiliyordu. Bu çok sık duyduğu projeleri yerinde görmek benim için çok önemliydi. Bu nedenle önce Tuzla Belediyesi’ni sonra da belediyenin çeşitli projelerini ziyaret ettim.” dedi.

 

Şelale Eğitim Parkı içinde yer alan Holozoo, Planetaryum Gözlem Evi, Teknolojinin Serüveni Müzesi gibi birimleri ziyaret eden Kılıç, ayrıca Bilsem’i de ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu. Bünyesinde Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi gibi ülkemizin saygın eğitim kurumlarını barındıran Tuzla’nın özellikle öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Prof. Dr. Duygu Kılıç, bütün bu çalışmalardan dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ve ekibini tebrik etti.

 

Sosyolog Yazar Erdal Sarıçam da “Tuzla, özellikle Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın belediye başkanlığı döneminde eğitim, kültür ve sanat anlamında adeta çağ atladı. Başkanımız bu anlamda yerel Tuzla tarihinde, kendine özgü bir tarih yazdı. Tüm Tuzlalıların Sayın Yazıcı’ya çok şey borçlu olduğunun altının çizmek isterim.” dedi.




Bu haber 112294 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI