gaziantep escort
Bugun...



Tuzla Ülkü Ocakları Adıyaman Depremzedelerini Unutmadı

Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım: “Acımız Bir, Sevincimiz Bir, Biz Birlikte Türkiye’yiz”

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2023 03:14

Tuzla Ülkü Ocakları Adıyaman Depremzedelerini Unutmadı

Kahramanmaraş Merkezli Meydana Gelen ve 11 İli Etkileyen Depremlerin Hemen Ardından Tuzla Ülkü Ocakları Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor. Tuzla’da Toplanan Gıda Kolileri ve Hijyen Paketleri Her Bölgeye Ulaştırmaya Çalışan Tuzla Ülkü Ocakların Bu Sefer Rotası Adıyamanlı Depremzedeler Oldu.

Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım’ın Öncülüğünde Toplanan Gıdalar, Hijyen Paketler, Oyuncaklardan Oluşan Yardım Tırların Bu Sefer Rotası Adıyaman Bölgesi Oldu.  Her Zaman Yaptıkları Çalışmalarla Örnek Olan Ülkücü Gençler Depremzedeleri Unutmadan Yardımlarını Sürdürüyor. Yardım Tırlarıyla Deprem Bölgesine Giden Halit Başkan Depremzede Ailelerle Birlikte İftar Açtı.

Başkan Halit Yıldırım Yaptığı Açıklamalarda Tuzla’da Hazırlanan Yardım Kamyoneti Adıyaman’daki Depremzede Ailelerimize Ulaştırtırdık. Deprem Bölgelerine Yardımlarımız Devam Edecek. Tuzlalılardan Aldığımız Desteklerle 11 İldeki Deprem Bölgelerine Ulaştırmaya Devam Edeceğiz. Her Bir Destek Olan Ülkücü Gençliğimize, Ağabeylerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz. Acımız Bir, Sevincimiz Bir, Biz Birlikte Türkiye’yiz İfadelerini Kullandı.




Bu haber 133022 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI