gaziantep escort
Bugun...



Murat Demir Ekibimle 2,5 Aydır Çalışıyoruz

Demir Yerel Basınla Buluştu

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 02:02

Murat Demir Ekibimle 2,5 Aydır Çalışıyoruz

AK Parti Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Murat Demir, Tuzla, Pendik, Kartal Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu.

 

Tuzla Şelale Garden Cafe de Yerel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelen AK Parti 26.Dönem Milletvekili ve Tuzla AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Murat Demir, Aday Gösterilirsem Projelerim Hazır, Önceki Dönem SKM Başkanımız Nuri Özyavuz ve Yine Önceki Dönem Teşkilat Mensubu Çok Sayıda Partili Arkadaşlarımızla 2,5 Aydır Çalışıyoruz. Tuzla’yla Alakalı Detay Vermeden Bir İki Projesinden Bahsederek Aday Gösterilirsem Bunları Hızlı Bir Şekilde Hayata Geçireceğim Dedi.

 

Dünyanın En Önemli Denizcilik Fuar Merkezini Tuzla’ya Kazandırma Düşüncesinde Olduğunu İfade Eden AK Parti Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Murat Demir, Tuzla’da 3 Dönem Hizmet Eden Bir Belediye Başkanımız Var. Tuzla’ya Önemli Eserler Kazandırmıştır. Bizimle Birlikte 8 Aday Adayı Arkadaşımız Daha Var. Hepsine Başarılar Diliyorum. Allah Nasip Eder Adaylığımız Gerçekleşirse Sizlerle Tekrar Buluşup Tuzlayla İlgili Tüm Projelerimi Açıklayacağım İfadelerini Kullandı.

 

Cumhurbaşkanımız Mevcut Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı Beyle Veya Başka Bir Aday Adayımızı Açıklarsa da Biz AK Partiliyiz, Biz Yine Buradayız Adayımızın Etrafında Kenetlenir Yanında Oluruz 31 Mart’a Kadar da Sahada Çalışmalarda Her Türlü Destek Oluruz. Önceki Dönem de Aday Adaylığına Başvurmuştunuz Sorusuna da Bize İl Başkanlığından Gelen Son Dakika Telefonuyla Başvurmuştuk. Başvur ve Bekle Denilmişti O Yüzden Sizlerle Buluşamamıştık Dedi.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiden de Taziye Telefonu Aldığını İfade Demir Yaptığı Konuşmasında Acımızı İçimizde Yaşayacağız. Ama Süre Kısa Bu Sürede Ekip Arkadaşlarımızla Birlikte Aday Olacakmış Gibi Çalışmalarımızı Hazırlıyoruz İfadelerini Kullanarak Basın Mensuplarının Sorularını Cevapladı.




Bu haber 100223 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI