gaziantep escort
Bugun...



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ İle Yüz Yüze Gönül Gönüle

AK Kadrolarından Tuzla’ya ‘’Yüz Yüze 100 Gün’’ Çıkarması

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2022 14:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ İle Yüz Yüze Gönül Gönüle

AK Parti, Tuzla'da Sahaya Güçlü İndi. AK Parti Tüm Teşkilatlarıyla Tuzla'da '100 Günde Yüz Yüze Gönül Gönüle Tuzla' Hareketinde Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekilleri ve AK Parti Tuzla Teşkilatları, Çalınmadık Kapı, Dokunulmayan Gönül Kalmayacak Sloganıyla Tuzla'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

AK Parti "Yüz Yüze 100 Gün" Projesiyle İstanbul'un Tüm İlçelerinde Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Parti Yöneticileri ve Teşkilatların Katılımıyla Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor. "Yüz Yüze 100 Gün" Proje Çerçevesinde Tuzla Programında İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur'un Ev Sahipliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av.Hamza Dağ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İl Başkan Yardımcısı Giyaseddin Gergin, Mehmet Emin Özkaya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Barış Özerol, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sevinç, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Kadın Kolları Başkanı Tuğba Arslanoğlu Karakaya, Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, 3 Kademe İlçe Teşkilatları, Meclis Üyeleri ve 3 Kademe Mahalle başkanları ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

 

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Açılış Konuşmasıyla Günün İlk Programı "Yüz Yüze 100 Gün"  Programının Tuzla’nın Startını Verildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kaan ve Osman Boyraz da Birer Selamlama Konuşması Yaparak Yüz Yüze 100 Gün Programı Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın Yaptığı Açıklamalarla Devam Etti.

 

Sabah 10:00’da Teşkilat Mensuplarıyla Buluşarak Güne Başlayan "Yüz Yüze 100 Gün" Proje Çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av.Hamza Dağ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Gün Boyu Devam Çalışmalar Kapsamında Sırasıyla Mimarsinan Mahallesi Kiptaş 2 Sakinleri, Aydıntepe Esnaf Ziyareti, İçmeler Oto Sanayi Ziyareti, Tuzla Marina Ziyareti, İçmeler Esnaf Ziyareti ve Cami Cemiyetiyle Buluşma, AK Nokta Ziyareti, Aydınlı Konaşlıda Hz.İmam Ali Cemevi Muharrem Ayının 11. İftarı ve AK Gençlikle Şelale Eğitim Parkında Buluştu. Burada Gençlerle Bulaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av.Hamza Dağ, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Gençlerle Voleybol ve Ayak Voleybolu da Oynadı, Sorulan Sorulara da Cevap Verdiler.

 

Program Çerçevesinde İstanbul'un Dört Bir Yanında Vatandaşların Sorunlarının ve Önerilerinin Dinleneceğini Dile Getiren AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Olarak Cumhurbaşkanımızın Talimatıyla Yaz Çalışmalarımızı Programladık. Biz de İstanbul'umuzda "Yüz Yüze 100 Gün', "Yüz Yüze Gönül Gönül" Adıyla Bu Programlarımızı Yapıyoruz. 39 İlçemizde, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Bakanlarımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Tüm Teşkilat Kademeleriyle Beraber İstanbullu Kardeşlerimizle, Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz. İstanbullu Hemşehrilerimizin Konuştuğu, Dile Getirmek İstediği Her Hususu Onlarla Birlikte de Değerlendiriyoruz. Tuzla’ya Bir Haftada 2 Program Yapılmasını Bu Pozitif Ayrımcılığı da Araştıracağım Şeklinde Espri Yapması da Tuzla Teşkilatında Alkışlarla Karşılık Verildi. Bugün Genel Başkan Yardımcımızla Tuzla Çalışmasında Beraber Olacağız. Türkiye'ye Dair Umutlarımızı, Ümitlerimizi Paylaşırken Türkiye'nin Geleceğini 2023, 2053, 2071 Hedeflerimize Dair AK Parti'mizin Cumhurbaşkanı'mızın Planlarını, Programlarını İnşallah Paylaşacağız" Dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ Beyefendiye Hoşgeldiniz Diyor İstanbul Teşkilatlarımız Adına Teşekkür Ederim İfadelerini Kullandı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av.Hamza Dağ, Teşkilat Buluşmasında Yaptığı Konuşmasında “Son Dönemde, Sadece Son 3 Ayda Yaptığımız Hamleler, Ülkemizin Değil Dünyanın Bile Nefes Almasını Sağlayan Bir Sürece Ev Sahipliği Yaptı. 24 Şubat’tan Birkaç Gün Sonra, İzmir’de Bize Uzak Olan Rakip Siyasi Partiden İlçe Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği Yapmış, Bir STK Buluşmasında Bir Araya Gelmiş Olduğumuz Arkadaşlarımız Olmuştu. Onlara, Rusya-Ukrayna Savaşı Başladıktan Hemen Sonra Şunu Demiştim. ‘Bu Savaşı Dünyada Bitirebilecek 3 Tane Lider Var. İçini Siz Doldurun. Ben İsim Söylemiyorum. Siz İçerisine Rakip Siyasi Partilerden Birisini Koyuyorsanız Bilemem. Dünyadan Başka İsimler Koyuyorsanız da Bilemem.’ Demiştim. 3 Ay Sonra Benzer Bir Etkinlikte Bir Araya Geldiğimizde De Dedim Ki: “Bu Savaşı Dünyada Bitirebilecek Bir Tek Lider Var: Başka Bir İsim Yok.” Dedi.

 

Teşkilat Buluşmasından Sonra Mimarsinan Sinan Mahallesinde Bulunan Kiptaş 2 Sakinleriyle Buluşan Dağ, Yatırımlarımızın Olumlu Yansıması Bizleri Mutlu Ediyor. Elbette Eksiklerimiz Var Bunları Yaparsa 20 Yıllık Tecrübelerimizle Yine AK PARTİ Yapar Derdi. Bayan Ağırlıklı Buluşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ’a Yoğun İlgi Vardı. Yaptığı Konuşmalardan Sonra Hanımların Sorularını da Cevaplayan Dağ Notlar Alarak Gösterilen İlgi İçin Teşekkür etti. Programın Sonunda Hanımlar ve Çocuklarla fotoğraflar Çekildi.

 

Aydıntepe 100. Yıl Caddesinde AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Teşkilat Mensuplarıyla Esnafları Ziyaret Eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ Kahvede Az Sayıda Vatandaşların Oyunlarını Merakla İzledi. Okey Oynayanlarla Espri Yapması Oyunlarla Alakalı Sözleri de Gülüşmelere Neden Oldu. Aydıntepe Mahalle Esnafın Yoğun İlgisiyle Karşılaşan Dağ, Yapılan Çay, Pasta Gibi İkramları Geri Çevirmedi. İçmeler Oto Sanayi de Ziyaretlerinde Emekçi Esnaf ve Çalışanlarıyla Sohbet Ederek Genel Değerlendirmelerle Beraber Sektöre İlgili Olması da Muhabbeti Koyulaştırdı. Marina Ziyaretinin Ardından İçmeler Merkez Cami Cemiyetiyle Buluşarak Sohbet Eden Dağ, Daha Sonra AK Nokta Ziyaretiyle Teşkilatın Üye Çalışmalarına Katılarak Vatandaşların Üye Formunu Doldurdu.

 

Konaşlı da Bulunan Hz. İmam Ali Cemevi’nde Muharrem Ayı 11.Gün Orucun İftarına Katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av.Hamza Dağ, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Meclis Üyesi Ali Cihan Sevilmiş İlk Önce Masaları Dolaşarak Allah Kabul Etsin Dedi. Alevi Dedeleriyle İftar Açan Dağ ve AK Kadrolar Binayı Dolaşarak İstişare Ettiler. Çay İkramı İle Yapılan Sohbetten Sonra Hatıra Fotoğrafları Çekildi.

 

Katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Av.Hamza Dağ, Günün Son Programında Şelale Eğitim Parkında Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı’nın Ev Sahipliğinde Gençlerle Buluştu. Alana Geldiğinde Gençlerin Voleybol Oyununa AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Eşlik Etti. Sonrasında Ayak Voleyboluna da Katılan Dağ Tuzla Sahil Kulübünün Genç Kızlarıyla Beraber Ayak Voleybolu Oynadı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Açık Alan Gençler Buluşmasına Katıldı. Kerem İlbaylı ve Ekibinin Sahne Aldığı Gençlik Buluşmasında Gençlerin Enerjik Oyununa ve Başkanlara Gösterilen Yoğun İlgiyi Hayranlıkla İzledi. Gençlerin Sorularına da Cevaplayan Dağ, Tuzla Sahilspor Kızların Kuruluş Yılı Sorusuna Tüyo Alarak Cevap Vermesi Büyük Alkış Aldı. Yoğun Geçen Dolu Dolu Geçen Programların Sonunda İlçeden Ayrılan Dağ’a İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Kendisine Eşlik Etti ve Teşekkür Etti.




Bu haber 70032 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI