gaziantep escort
Bugun...



Geleceğin Yazarları Tuzla’da Festival Düzenledi

Tuzla Atatürk İlköğretim Okulun Minik Yazarları Kitap Festivali Düzenledi

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 02:54

Geleceğin Yazarları Tuzla’da Festival Düzenledi

Geleceğin Yazarları Projesi Kapsamında Tuzla’da Düzenlenen Kitap Festivali Tuzla Sahil Alanında Büyük Bir Coşkuyla Açıldı.

 

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu Geleceğin Yazarları Kapsamında ‘’Asırlık Çınarın Gölgesinde Yeşerenler ‘’ 100.Yılda 100 Eser Adlı Çalışmanın Minik Yazarlar Tanıtımı Tuzla‘da İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın Katılımıyla Şölen Gibi Kutlandı.

 

Programa Katılan Tuzla Atatürk İlköğretim Okulu 3-B Sınıfı Velileri ve Minik Yazarlarından Elmira Ayabakan, Zehra Öz, İpek Aytek, Zümra Gültekin, Elif Serra Ezer, Defne Kaymaz, Elif Çalışkan Adına Onları Destekleyen Müdürleri Gökay Yılmaz ve Öğretmenleri Yeliz Biçer Önderliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Cangır’a Teşekkür Çiçeklerini İlettiler.

 

Minik Yazarlarımızı ve Okullarını İlgiyle Takip Ediyoruz.

 

Davul-Ritim Ekibinin Gösterisiyle Başlayan Program, Açılış Konuşmalarıyla Devam Etti. Öğrencilerin Eserlerinden Oluşan Kitapların Lansmanı ve İmza Töreni Gerçekleşti. Öğrenciler, Kendi Yazılarının Bulunduğu Kitapları İmzalayarak Geleceğin Yazarları Olma Yolculuklarına İlk Adımlarını Atmış Olmanın Mutluluğunu Yaşadı.

 

PROJE HAKKINDA

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Birlikte Hayata Geçirilen Geleceğin Yazarları Projesi, Çocuklarımıza Okuma-Yazma Kültürünü Kazandırmak, Şiir, Öykü, Masal, Anı, Fabl, Tekerleme Gibi Alanlarda Eser Üretebilecek Alt Yapıyı Sağlamak, Milli, Manevi Kültürel ve Evrensel Değerlerin Dil Aracılığıyla Aktarılmasını Amaçlayan Bir Projedir.




Bu haber 112447 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI