gaziantep escort
Bugun...



Mehmet Şensoy, Songül İrem Şensoy İle Evlendi

Tuzla’nın En Genç Meclis Üyesi Mehmet Şensoy Dünya Evine Girdi

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 20:52

Mehmet Şensoy, Songül İrem Şensoy İle Evlendi

Tuzla Belediyesinin En Genç AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Şensoy Hayatını Songül İrem Şensoy İle Tuzla’da Düzenlenen Nikah Merasimi İle Birleştirdi.

 

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Diyen Çiftleri Siyaset Dünyasından Arkadaşları Yalnız Bırakmadı. AK Parti Tuzla Gençlik Kollarında Başarılı Çalışmalarıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Mehmet Şensoy’u Bu Mutlu Gününde Siyaset, Birlikte Yol Yürüdüğü Dava Arkadaşları ve Aile Yakınları Yalnız Bırakmadı.

 

Siyaset ve İş Dünyasından Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Gerçekleşen Nikah Törenine AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Kant, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Zafer Kalınbacak, Eylem Uzunkala Bozkurt, İpek Sakaroğulları ve Burak Tamam, Şahitlik Etti.

 

Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Kant’ın da Şahitlik Ettiği Nikah Töreninde İki Cihan Saadeti Dileyerek Çiftleri Tebrik Etti.

 

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, İki Cihan Saadeti Dilediği Nikah Töreninde Salondakilere Evlilik Cüzdanını Kime Vereyim Diye Sordu. Damat Beye Verelim Mi? Şeklinde Soruyu Kimse Alkışlamazken Gelin Hanıma Verelim Mi? Sözleri Salonda Bulunan Tüm Davetliler Tarafından Büyük Alkış Aldı. Talha Başkan da Evlilik Cüzdanını Gelin Hanıma Verdi. Allah (C.C.) Mesut, Bahtiyar Eylesin İfadelerini Kullandı.

 

Büyüteç Gazetesi Olarak, Mehmet Şensoy ve Songül İrem Şensoy Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.




Bu haber 218640 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI