gaziantep escort
Bugun...



Aydıntepe Mahallesinde Gönülden Gönülle Giden Yolda “Osman Çakır” Adaylığını Açıkladı

Osman Çakır Muhtarlıkta Oturmaya Değil Hizmete Talibim

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2023 22:08

Aydıntepe Mahallesinde Gönülden Gönülle Giden Yolda “Osman Çakır” Adaylığını Açıkladı

Geleceği Daha Güzel Aydıntepe Mahallesi İçin Adaylığını Açıklayan “Osman Çakır” Ülkenin Gelişmesi Mahallelerimizi Geliştirmekle Başlar, Mahalle Gelişirse İlçe, İlçe Gelişirse İl, İl Gelişirse Ülke Gelişir. Tüm Gayretimi ve Zamanımı Mahallemi Geliştirmek İçin Kullanacağım Çünkü Hepimiz Gelişmiş Bir Ülkede Yaşamayı Hak Ediyoruz Şeklinde Konuştu.

SAMİMİYET, DÜRÜSTLÜK, ADALET VE KARARLILIKLA

Çocukluğu ve Gençliğini Aydıntepe Mahallesinde Geçiren Osman Çakır Yıllardır Mahallede İkamet Ederek Güzel Anılar Biriktirdiği Tuzla'mızın Güzide Mahallesi Olan Aydıntepe Mahallesi İçin Yaptığı İstişareler Sonucunda ve Mahalle Halkının da Teveccühü İle Aydıntepe Mahallesine Güzel Hizmetler Yapmak İçin Muhtar Adayı Olmaya Karar Verdiğini Açıkladı.

2024 Yılında Yapılması Öngörülen Mahalli Seçimlerde Tuzla’nın Kıymetli Mahallesi Olan Aydıntepe Mahallesi İçin Bilgi, Birikim ve Tecrübesiyle Tüm Zamanını Harcamak İsteyen Osman Çakır, Samimiyet Dürüstlük Adalet ve Kararlılık Temasıyla Çalışmalarına Başladığını Açıklayarak Projelerin Hazırlamaya Başladığını En Yakın Zamanda Açıklayacağını Duyuran İlk Muhtar Adayı Oldu. Muhtarlıkta Oturmaya Değil Hizmete Talibim Dedi.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİDEN YOLDA OSMAN ÇAKIR KİMDİR?

1980 Rize Doğumlu. İlk ve Ortaokulu Memleketinde Tamamladıktan Sonra 1992 Yılından İtibaren Aydıntepe Mahallesine Yerleşerek Eğitimine Devam Etti. İş Hayatına Atılarak Uzun Süre Toplu Ulaşım Alanında Faaliyetlerde Bulundu. Gemi ve Elektrik Sektöründe Öncü Olan Aile Şirketini Kurarak Birçok Kişiye İstihdam Sağlayan Osman Çakır Evli 2 Çocuk Babasıdır.  




Bu haber 5496 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI