gaziantep escort
Bugun...



İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın Kızı Dev Nikah Şahitleriyle Evlendi

Siyaset, Eğitim, Spor ve İş Dünyası Sezonun İlk Nikahında Buluştu

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2024 21:18

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın Kızı Dev Nikah Şahitleriyle Evlendi

Bir Annenin ve Babanın En Büyük Mutluluklarından Biri Evlatlarının Sevdiğini Bulup Yuva Kurması Kuşkusuz... İşte Eğitim Camiasının En Başındaki Kıymetli Müdürü Metin Çangır Böyle Bir Mutluluğu İkinci Kez Yaşıyor. Büyük Kızından Sonra Ortancı Kızının Yuva Kurmasına Tanıklık Ederek Bir Eğitimci Olmasının Yanında Bir Baba Olarak da Tarifi Mümkün Değil Bu Mutluluğun.

 

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın Kıymetli Kızı Beyza Nur, 12 Kişinin Sözlü Şahitliğinde Çok Sayıda Davetlinin Huzurunda Abdurrahman Çangır İle Düzenlenen Müthiş Nikahla Dünya Evine Girdi. Kalabalık Davetlilerin Katıldığı Dev Nikahta Çangır Çifti Ömür Boyu Mutluluğa 'Evet' Dediler.

 

Beyza Nur ve Abdurrahman Çangır Çiftin Şahitliklerini Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Kocaeli Başsavcısı Mustafa Çolak, Önceki Dönem Tuzla Kaymakamı Olan Son Olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Görevindeyken Emekli Olan Ali Rıza Çalışır, Eğitim Bir-sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, WEFA Uluslararası Yardım Kuruluşu Genel Başkanı Musab Aydın, İnşaat Mühendisi Cevdet Akbaş, ÖZ Orman İŞ Sendikası Sakarya Şube Başkanı İslam Şişman, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Celal Düzcan, Arkadaşlarından Mustafa Çolak, Ömer Faruk Çangır, Fatma Çangır, Necibe Sayan, Alper Yaşar’dan Oluşan Heyet İle Çok Sayıda Seçkin Davetli Yaparken Çiftin Nikahını Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl Kıydı.

 

EVLİLİK CÜZDANINI ALİ RIZA ÇALIŞIR VERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl Çiftleri Tebrik Ederek Evlilik Cüzdanını Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Verdi, Kaymakam Güney de Çiftleri Tebrik Ederek Önceki Dönem Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır Cüzdanı Vermesini Uygun Olacağını İfade Etti. Nikah Sonrası Beyza Nur ve Abdurrahman Çangır Çifti Evlilik Cüzdanını Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır Tarafından Gelin Hanıma Verildi.

 

NİKAHA ÖNEMLİ İSİMLER DE KATILDI

Nikaha Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Kocaeli Başsavcısı Mustafa Çolak, Önceki Dönem Tuzla Kaymakamı Olan Son Olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Görevindeyken Emekli Olan Ali Rıza Çalışır, Eğitim Bir-sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, WEFA Uluslararası Yardım Kuruluşu Genel Başkanı Musab Aydın, İnşaat Mühendisi Cevdet Akbaş, ÖZ Orman İŞ Sendikası Sakarya Şube Başkanı İslam Şişman, Eğitim Bir-sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Bilal Duran, 26.Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Tuzla Kızılay Şube Başkanı Adnan Kanıtoğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Önceki Dönem ve Yeni Dönem Meclis Üyeleri, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Celal Düzcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, İş İnsanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri İle Çok Sayıda Seçkin Davetliler Katıldı.

 

Nikah Töreninde Misafirleriyle Yakından İlgilenen Tuzla Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır Nikah Sonrası, Bizleri ve Evlatlarımızı Bu Özel ve Önemli Gününde Yalnız Bırakmayarak Nikahımıza Teşrif Eden Uzaktan ve Yakından Gelerek Onurlandıran Nikahımızı Kıyan Tuzla Belediye Başkanı Av.Eren Ali Bingöl’e Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e, Kocaeli Başsavcısı Mustafa Çolak, Önceki Dönem Tuzla Kaymakamı Olan Son Olarak Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Görevindeyken Emekli Olan Ali Rıza Çalışır’a, Eğitim Bir-sen Genel Sekreteri Talat Yavuz’a, WEFA Uluslararası Yardım Kuruluşu Genel Başkanı Musab Aydın’a, İnşaat Mühendisi Cevdet Akbaş’a, ÖZ Orman İŞ Sendikası Sakarya Şube Başkanı İslam Şişman’a, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Celal Düzcan’a, Aile Mensuplarımıza, Akrabalarımıza, Arkadaşlarımıza, Mazeretleri Nedeniyle Törene Katılamayıp Çiçek Göndererek ve Telefonla Arayarak Mutluluğumuza Ortak Olan Siyaset, Eğitim, Spor, İş Dünyasından Dostlarımıza ve Bütün Sevenlerimize Ayrı Ayrı Teşekkür Eder Minnet ve Şükranlarımızı Sunarım Açıklamalarından Bulundu.

 

Büyüteç Gazetesi Olarak Beyza Nur ve Abdurrahman Çangır Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.




Bu haber 10061 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI