gaziantep escort
Bugun...



Tuzla’nın Alperenlerinden Halil İbrahim Sofrasında Gönül Birlikteliği

Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Emirhan Öğcü Başkanlığında Halil İbrahim Sofrasında Gönül Birlikteliği Temalı Buluşma Yoğun Katılımla Gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 22-06-2023 03:26

Tuzla’nın Alperenlerinden Halil İbrahim Sofrasında Gönül Birlikteliği

Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarla Büyük Bir Gönül Birlikteliği Kurmak İçin Yola Çıkan Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Emirhan Öğcü Halil İbrahim Sofrasında Gönül Birlikteliği Temalı Düzenlediği Buluşma Yoğun Katılımla Gerçekleşti.

Tuzla’yı Mesken Edinen, Sıcak Yuva Olarak Benimseyen Anadolu’nun 81 Vilayetinden Gelen Bütün Tuzlalılarla Halil İbrahim Sofrasında Gönül Birlikteliği Kurmak İçin Düzenlenen Buluşmaya AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur,  MHP Tuzla Teşkilat Başkanı Uğur Bektaş, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu ve Çok Sayıda Alperenler Aileleriyle Birlikte Katıldı.

Bugün Burada Sizlerle Bir Araya Gelmenin Gururunu Yaşıyor ve Yeni Türkiye Yüzyılında Bizde Varız İfadelerini Kullanarak Sözlerine Başlayan Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Emirhan Öğcü Yaptığı Konuşmasında Ebedi Şehit Liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun Bir Elinde Bilgisayar, Bir Elinde Kuran Olan Bir Gençlik İstiyorum Sözünü Rehber Edinerek Sizlere Söyleyeceklerim Şudur Ki; Bir Milleti Ayakta Tutan Unsurlardan Biri Her Türlü Harici ve Dahili Menfi Tensirlere Karşı Mukavemetini Sağlayan Manevi Değerlerinin Gücüdür. Asırlarca Dünya Milletleri Arasında İtibarlı ve Güçlü Bir Millet Olarak Yaşamamızı Milli ve Manevi Değerlerimizin Üstünlüğüne Borçluyuz. Fakat Bu Değerlerimizin Bize Kazandırdığı Dünya Görüşü İnşalara Karşı Sevgi Saygı Aile Komşu Devlet ve Allah’a Karşı Vazifeleri İle Bağlılık Gibi Üstün Hayat Telakkilerini Yetiştirmekte Olan Nesiller Kazandırmak Zorundayız. Bir Milletin Sahip Olduğu Değerler Ne Kadar Yüce Olursa Olsun Hatta Yetişkin Nesiller Bu Değerlere Ne Kadar Bağlı Bulunursa Bulunsunlar Yetişmekte Olan Nesillere Çocuklarımıza ve Gençlerimize Bu Değerleri Kazandırmazsak Geleceğimizi Teminat Altına Alamayız. Bir Ailenin En Büyük Teminatı İyi Yetiştirilmiş Bir Evlat Olduğu Gibi Bir Milletin De En Büyük Teminatı İyi Yetiştirilmiş Gençleridir. Biz Alperen Ocakları Teşkilatı Olarak Bunun İçin Her Türlü Fedakarlığı Bütün Maddi ve Manevi Gücümüzü Kullanmayı Büyük Bir Vazife Kabul Ettik İfadelerini Kullandı.

Gençlerimizi Dinine Milletine Saygılı ve Bağlı Asrın Teknik ve Modern Bilgileriyle Yetiştirmeye Önem Veriyoruz. İnsan Yetiştirmek Önemli Olduğu Nisbette de Güçtür. Sabır Dikkat ve İsabetli Bir Uğraş İster. Büyük Çapta Maddi ve Manevi Fedakarlıklarla Bağlıdır. Ve Biz Bütün Bu Fedakarlık ve Ferağatı Samimiyetle İlimli ve Bilimli, Gençlerin Yetişmesi İçin Kullanmaktayız. Karşılığındaysa Onlardan Vatan’ı ve Milleti İçin Hizmet ve Fedakarlık Yapmalarını Beklemekteyiz Dedi.      

Son Olarak Gençlere Seslenen Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Emirhan Öğcü, Genç Arkadaşlarım Bizler İçin Her Türlü Fedakarlığı Yapan Bu Aziz Millete Hizmet Etmeye Hizmet Etmeye Hazırlanırken Memleketimizin İçinde Bulunduğu Şartları da Dikkate Alarak, Bilgili, Cesaretli ve Samimi Olmaya Mecburuz. Ümmeti Olduğumuz Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V Efendimize Layık, Şanlı Tarihimizin Vatan ve Milletimizin Amaçlarına Göre Yetiştirilmiş Birer Nefer Olacağımızı Ümit ve Temenni Ediyorum Şeklinde Tamamladı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur,  MHP Tuzla Teşkilat Başkanı Uğur Bektaş, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu da Yaptıkları Selamlama Konuşmalarında Birlik Beraberlik Mesajları Verdiler.




Bu haber 115485 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI