gaziantep escort
Bugun...



Onlar Artık Ortaokullu

Daha dün mini mini 1 diniz Bugün mezun oluyorsunuz Yolunuz ufkunuz bahtınız açık olsun Farabi ilkokul mezuniyet töreni Coşkuyla Gerçekleşti

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2024 22:16

Onlar Artık Ortaokullu

Tuzla Farabi İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını Tamamlayarak Mezun Oldular. Tüm 4.Sınıflar İçin Düzenlenen Törende Daha Dün Mini Mini 1’ler Olan Öğrenciler Kep Attılar Onlar Artık Ortaokulu Oldular. Okul Müdürü Ferhat Gedik ve Tüm İdareciler ve Öğretmenlerin de Hazır Bulunduğu Törene Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitler Anısına Yapılan Saygı Duruşu ve Ardından Okunan İstiklâl Marşı İle Başlandı.

 

Tuzla Farabi İlkokul Müdürü Ferhat Gedik Günün Anlam ve Önemini İçeren Konuşmasını 4. Sınıf Öğrencilerine İthafen Gerçekleştirdi. Konuşmanın Ardından Sancak ve Bayrak Devir Teslim Töreni Gerçekleşti. 4. Sınıf Öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Eşliğinde Kırmızı Halıdan Geçerek Sahneye Çıktı. Sınıf Öğretmenleri Tarafından Tüm Öğrencilere Başarı Belgeleri Verildi. Sınıf Anneleri Tarafından Öğretmenlere Tüm Veliler Adına Çiçek Verilirken Yapılan Konuşmalarda Duygusal Anlar Yaşandı.

 

4.Sınıfların Tamamı Sahneye Çıkarak Birçok Şarkıyı Hep Birlikte Söyleyerek DJ Eşlik Ettiler. Konfeti ve Meşaleler Kep Atarak Senenin Yorgunluğunu Doyasıya Eğlenerek Kutlayan Farabi İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri Mezun Olarak Geleceğe Yelken Açtılar.




Bu haber 203766 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI