gaziantep escort
Bugun...



Tuzla’nın Eğitim- Öğretimde Vizyon ve Başarılarıyla Öne Çıkan Ortaokulunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Zil Çaldı

Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koç: “Sevgili Öğrencilerim Okulumuz Siz Yokken Çok Sessizdi. Hepinize Üstün Başarılar Diliyorum.”

facebook-paylas
Güncelleme: 09-09-2024 14:30:53 Tarih: 09-09-2024 13:16

Tuzla’nın Eğitim- Öğretimde Vizyon ve Başarılarıyla Öne Çıkan Ortaokulunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Zil Çaldı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulunda da 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında 1650 öğrenci için “İlk Ders Zili” çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle başladı. Tuzla’nın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve yoğun bir kayıt dönemi geçiren Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulunda 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ilk ders zilini başarılı bir eğitim lideri olan Okul Müdürü Hüseyin Koç Çaldı.

 

Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koç, tertemiz vatan toprağına düşen evlatlarımızın aziz hatıralarını yaşatmak, kahraman şehitlerimize minnetimizi göstermek ve öğrencilerimizi ruhen, bedenen ve aklen vatan sevgisiyle donatmak gayesiyle bayrak töreni öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak okunan İstiklal Marşı’nın ardından yaptığı açılış konuşmasında, ”Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerimiz, Geleceğimizin Umudu Sevgili Öğrencilerim; 2024-2025 Eğitim Öğretim açılışına hoş geldiniz. Yine bir coşkuyla, sevinçle mutlulukla yeni bir eğitim-öğretim yılına başlıyoruz. Aramıza yeni katılan, yeni yuvalarına gelen 5. Sınıf öğrencilerimiz var. Sevgili Öğrencilerim okulunuza, yeni yuvanıza hoş geldiniz.” dedi.

 

Okul Müdürü Hüseyin Koç, “Üç aylık tatilden sonra okullarını özleyen Sevgili Öğrenciler, Okulumuz dört gözle sizi bekledi. Sizler olmadığınız zaman okulumuz sessiz. Sizlerle beraber bu sene çok başarılı günler bizi bekliyor. 8.Sınıf öğrencilerimiz yeni binanızda çok çalışıp bu sene mezun olan ve bizleri gururlandıran mezun 8. sınıf öğrencilerimiz gibi sizden de üstün başarılar bekliyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okulumuza, ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.




Bu haber 71387 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI