gaziantep escort
Bugun...



Tuzla Uğur Anadolu Lisesi, Avrupalı Eğitimciler ve Öğrencileri misafir etti

Avrupalı Eğitimciler ve Öğrenciler Tuzla Uğur Anadolu Lisesi'nde

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2024 22:45

Tuzla Uğur Anadolu Lisesi, Avrupalı Eğitimciler ve Öğrencileri misafir etti

Tuzla Uğur Anadolu Lisesi ERASMUS projesi kapsamında Avrupalı eğitimci ve öğrencileri ağırladı. Hırvatistan, Yunanistan, Portekiz 'den gelen öğretmen ve öğrencilere bir hafta süresince ev sahipliği finansal okuryazarlık konusunda çeşitli çalışma ve etkinlikler gerçekleştirdiler. Açılış seremonisinden sonra Tuzla Uğur Anadolu Lisesi Eğitim Koordinatörü Osman Kalı, Okul Müdürü Özgür Çaycı ve Okul Proje Sorumlusu Gülistan Özdemir eşliğinde yerel yönetim birimlerini ziyaret eden ortaklarımız ilçemiz ve eğitim sistemimiz hakkında bilgi edindiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, "ERASMUS projeleri, eğitim ve kültür paylaşımı açısından çok önemli bir yere sahiptir." diyerek projelerin önemini vurguladı.

 

Tuzla Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney, ilçemiz hakkında bilgilendirme yapıp, proje konusu ile ilgili ortaklarla sohbet etti.

 

İstanbul kültürü ve tarihini merak eden ortaklara kültür turu düzenlenerek tarihi yarım ada rehberler eşliğinde gezdirilen Avrupalı Eğitimciler ve Öğrenciler Projenin içeriklerini Uğur Anadolu Lisesinde tamamlayan ortaklar bir haftanın sonunda İstanbul’ da unutamayacakları anılar biriktirerek ülkelerine mutlu şekilde döndüler.

 

Okul içi aktiviteleri ile projeye katkı sağlayan öğrenciler kendi okullarında da Tuzla Uğur Anadolu Lisesinde yaptıkları etkinlerini tanıtan bir sunum hazırlayıp İstanbul ve Eğitim sistemi hakkında kendi ülkelerindeki öğrenci ve öğretmenlerine tanıtma imkanı buldular. Tuzla ilçemizde projelere katkı sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize bu hususta onları destekleyen yerel yönetim birimlerine teşekkür eder saygılarımızı sunarız.




Bu haber 49479 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI