gaziantep escort
Bugun...



Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Sirkeci Garı'nda Fark Yarattı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Temasıyla Düzenlenen Sergide Tuzla Halk Eğitim Merkezi, Protokol ve Vatandaşlar Tarafından Takdir Edildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-06-2024 00:08

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Sirkeci Garı'nda Fark Yarattı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sirkeci Tren Garı'nda Düzenlenen Sergide Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Kazaziye, Hüsn-İ Hat Sanatı ve Tezhip Sanatı Eserleri İle Yer Aldı. Tuzla Halk Eğitim Merkezin Sergisini İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür de ziyaret etti.

 

Sirkeci Tren Garı'nda Düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerine Kazaziye, Hüsn-İ Hat Sanatı ve Tezhip Sanatı Eserleriyle Katılan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Başarılı Çalışmaları Vatandaşlar Tarafından da Takdir Edildi.

 

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cihan Bingöl’ün Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Ziyaretçilerimizin İlgisi, Beğenileri ve Övgü Dolu Sözleri Bizleri Onurlandırmıştır. Alanlarında Çok Özenli ve Yaratıcı Çalışmalar Yapan Usta Öğreticilerimiz Ayhan Toröz, Songül Yalçın ve Pelin Can'ın Sanatları ve Birbirleriyle Ahenkleri de Sergimizin Enerjisini Artırmıştır. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Olarak, Etkinliği Düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Tüm İdarecilerimize, Tüm Katılımcılara, Öğretmenlerimize, Kursiyerlerimize ve Ziyaretçilerimize Teşekkür Ediyoruz İfadelerini Kullandı.




Bu haber 32828 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI