gaziantep escort
Bugun...



Telef 1 Eylül’de Tüm Müzik Marketlerde ve Dijital Platformlarda!

Son Yılların En Başarılı Rap Müziği FATAL MF Yeni Parçası “TELEF” Klip Çekimlerini Tamamlandı 1 Eylül’de Tüm Müzik Marketlerde ve Dijital Platformlarda.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-08-2021 23:37:28 Tarih: 26-08-2021 23:33

Telef 1 Eylül’de Tüm Müzik Marketlerde ve Dijital Platformlarda!

Nakaratında Newschool MC Olan Cabro’nun Eşlik Ettiği, Klip Çekimlerini Adana/Hürriyet Mahallesi ve Akkapı’da Gerçekleşen FATAL MF Yeni Parçası “TELEF” Adlı Parça 1 Eylül’den İtibaren Tüm Müzik Marketlerde ve Dijital Platformlarda Yayınlanacak.

 

Kısa Sürede Hem Radyolarda Hem de Müzik Marketlerde Üst Sıralarda Yer Alması Beklenen “TELEF” Adlı Parçanın Klip Çekimleri Tamamlandı. Montajı Tamamlandıktan Sonra 1 Eylülden İtibaren Tüm Müzik Kanalarından Yayınlanacak.

 

TELEF ADLI PARÇAYI MEHMET YILDIRIM SESLENDİRDİ

Gerçek İsmi Mehmet Yıldırım, 13.06.1990 Tarihinde İstanbul Kadıköy İlçesinde Doğdu. 2007 Senesinde Rap Müzikle Tanışıp Amatör Kayıtlar Alarak Ufak Çaplı Sahnelerde Kendini Gösterdi. 2010 Yılı Askerliği Sonrasında Türkçe Rap’in Önde Gelen İsimleri Defkhan, Contra, Şanışer, Sokrat ST, Ados, Sansar Salvo, Ayaz Kaplı, Kara Kaplan, Hayki, Joker, Gekko G, Hidra Gibi İsimlerle Çalıştı ve Bu Süreçte Birçok Solo Şarkıya da İmza Attı. Şimdi İse Nakaratında Newschool MC Olan Cabro’nun Eşlik Ettiği, Klip Çekimlerini Adana/Hürriyet Mahallesi ve Akkapı’da Gerçekleşen “TELEF” Adlı Parçasını Sizlere Sunuyor.




Bu haber 2613 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI