gaziantep escort
Bugun...



MHP’nin Uçbeyi Aslan Başkanı Oyunu Kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi Uçbeyi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Oyunu Yunus Emre Ortaokulunda Teşkilat Mensuplarıyla Kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2023 16:15

MHP’nin Uçbeyi Aslan Başkanı Oyunu Kullandı

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Oyunu Yunus Emre Ortaokulu 1474 Numaralı Sandıkta Oy Verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Seçim Sonuçlarının Hayırlı Olmasını Dileyerek Şu Açıklamalarda Bulundu: “Gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Milletimize, İlçemize ve Tüm Dünyaya Hayırlı Uğurlu Olsun. Çünkü Bütün Dünyanın Gözü Kulağı Şu Anda Türkiye’de Yapılan Seçimlerde. 14 Mayıs’ta Gerçekleştirdiğimiz Seçimlere Tuzla’da Yüzde 87 Katılım Yüksek Bir Katılım Olmuştu. Türkiye Genelinde de Bu Oran Yüzde 88 Civarındaydı. Ülkemizde Demokrasinin Ne Kadar Kökleştiğini Vatandaşlarımızın Demokrasiye, Oyuna ve Milli İradeye Ne Kadar Büyük Ölçüde Sahip Çıktığının En Temel Göstergesidir. Türkiye Yüzyılının Seçimi Oluyor. Hayırlı ve Uğurlu Olsun.

Tuzla Halkını Sandıklara Oy Vermeye Milli İradeye, Demokrasiye Sahip Çıkmasını Talep Eden Aslan Başkan İnşallah Sandıklar Açıldığını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Cumhurun Reisi Olarak İlan Edeceğiz İfadelerini Kullandı.




Bu haber 105317 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI