gaziantep escort
Bugun...



Kızılay Tuzla Şubesi Kırklareli’de Gönüllere Dokundu

Türk Kızılay Tuzla Şubesi Ukrayna'dan Gelen Kırklareli'nde KYK Yurtlarında Kalan Kırım ve Tatar Türklerine Destek Olmak İçin Bölgeye Giderek Yardımda Bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2022 02:33

Kızılay Tuzla Şubesi Kırklareli’de Gönüllere Dokundu

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Kızılay Tuzla Kadın Kollarıyla Beraber Ukrayna'dan Gelen Kırklareli'nde KYK Yurtlarında Kalan Kırım ve Tatar Türklerine Bağışcıların Destekleriyle Yardım Malzemesini Bizzat Bölgeye Giderek Teslim Etti.

 

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Ukrayna'dan Gelen Kırklareli'nde KYK Yurtlarında Kalan Kırım ve Tatar Türklerine Yardımcı Olmak İçin Bağışçlarımızın Destekleriyle Bölgeye Yardım Malzemeleri Götürerek KYK Yurt’una Teslim Ettik.

 

 Bölgenin KYK Yurduyla İletişime Geçtikten Tespit Edilen Malzemeleri Bağışcılarımızın Destekleriyle Temin Ettik. Hassas Süreçten Geçen Çocuklarımızı da Unutmadık. Onlar İçin Oyun Parkı ve Oyuncak Yardımında Bulunarak Gönüllerine Dokunmaya Çalıştık. Bu Süreçte En Çok Onlar Etkileniyor. Onlara Yalnız Olmadıklarını Hissettirmeye Çalıştık. Rabbim Bağışta Bulunan Tüm Hayırseverlerimize Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.




Bu haber 103535 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI