gaziantep escort
Bugun...



Kale Okullarında Birincilikler Bitmiyor…


facebook-paylas
Tarih: 13-05-2023 03:48

Kale Okullarında Birincilikler Bitmiyor…

Kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı, kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgi duyan, sorunlara çözüm üretebilen, araştırmacı, sorgulayan, kendine güvenen, girişimci, teknolojiyi iyi kullanan, planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazanmış, doğayı seven ve koruyan, bilgi yüklemek yerine bilgiye ulaşma yollarını öğrenen, düşünsel ve yaratıcı güçlerini geliştiren, okuma zevk ve alışkanlığı kazanmış, çevresiyle barışık, hayatı seven, hoşgörülü, dürüst, erdemli ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Kale Okulları, öğrencileri Okulistik deneme sınavı başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor.

Kale Okulları Sakarya Bölgesi Özel Serdivan Kale İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinden Göktürk Tuğra Şimşek, Talha Uzun ve Yiğithan Aydın tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan olarak Okulistik Sınavında Türkiye 1.’si olmuştur.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bahir Azak: “Öğrencimizi ve ailesini gösterdiği özverili çalışma için tebrik ederim. Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk’ü, ülkesini seven, demokrasi ve insan haklarına saygılı, özverili öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederim. Bu başarı başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Kale Okulları ailesinindir.” dedi.




Bu haber 51952 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI