gaziantep escort
Bugun...



Mescit Mahallesine GÜN DOĞDU

Mescit Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Temel Gündoğdu Yeniden Gümbür Gümbür Geliyor

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2023 21:28

Mescit Mahallesine GÜN DOĞDU

Temel’i 2019’da Atılan, Bürokrasiyi İyi Bilen ‘Muhtar Temel Gündoğdu’yu Mahallelide Çok İstiyor

 

Mescit Mahalle Muhtarı Temel Gündoğdu, Yeniden Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı. Son 1 Dönemdir (5 Yıldır) Muhtarlık Görevini Yerine Getiren ve Mescit Mahallesine Büyük Hizmetlerde Bulunan Tecrübeli İsim Temel Gündoğdu, Tekrar Muhtar Adayı Olduğunu Vurgulayarak, Son 5 Yılda Edindiğim Tecrübelerimle Mahalleme Daha da Büyük Hizmetler Yapmak istediğini Açıkladı.

 

Temeli 2019 Yılında Atılarak Mescit Mahallesi Muhtarı Olan, 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Mescit Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Olan Temel Gündoğdu; En Büyük Hayalinin, Mahallede Yapılması Öngörülen Projesi Hazır Olan Gerek Pandemi Gerekse de 6 Şubat 2023 Günü 11 İlimizde Tarihimizin ve Bölgemizin En Yıkıcı Depreminden Dolayı İhaleye Çıkamayan Okul Projesini Kamuda Gerekli Takip ve Bürokratik Adımları Atarak İhaleye Çıkarılmasını Hızlandırarak Mahalleye Kazandırmak Olduğunu Açıkladı.  

 

Mahalleye Yapılması Planlanan Okulun, Görev Süresi Döneminde İhale Aşaması ve Yapımında Bulunmak İstiyor. En Büyük Hayalini de Şu Sözlerle İfade Ediyor Bir çocuğa En Güzel Hediye Onun Yoluna Işık Tutmak ve Onu Parlak Bir Geleceğe Doğru Yönlendirmektir. Bunun Yolu İyi Bir Eğitimden Geçer İfadelerini Kullandı.

 

Mescit Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Temel Gündoğdu Yaptığı Açıklamada; “Muhtar Olduğum Süre Boyunca Mahallemde Bir Çok Hizmet ve Faaliyetler Yapmaya Gayret Ettim. Siyaseti, Bürokrasiyi İyi Bilen Gündoğdu, Eğer Tekrar Seçilecek Olursam Mahallemde Daha Faydalı Olabilmek İçin Çalışmalarıma Devam Edeceğim. Mahallesinde Sevilen Muhtar Gündoğdu, Mahallemde Yaşayan Her Bir Vatandaşımıza Hak Ettiği Değeri Vermeye Devam Edeceğim. Seçildiğim Günden Bu Yana Hiçbir Komşumu Ayırt Etmeden Hizmet Etmeye Çalıştım. Yaptığım Hizmetlerin Arkasındayım, Daha İyilerini Yapacağıma da İnancım Tamdır. Bu Nedenle Tüm Mahallemden Güçlü Destek İstiyorum”. Mahalleliye Sorduğumuz Muhtar Temel Sayesinde Mescit' e Gün Doğdu Yorumları Oldu.

 

MESCİT MAHALLE MUHTARI VE MUHTAR ADAYI TEMEL GÜNDOĞDU KİMDİR?

1969 Yılında Ordu Aybastı Doğumlu. 1990 Yılından Beri Tuzla’da İkamet Etmektedir. Son 20 Yılını Kamuda Ülkesine Hizmet İçin Adamıştır. 2019 Yılında Mescit Mahallesinde Muhtar Adayı Olarak Seçimlere Girmiş ve Mahallelilerin Yüksek Bir Oy Oranıyla, Mescit Mahallesinde Muhtar Olarak Hizmete Başlamıştır.  Muhtarlık Binasının İçerisinde Oluşturduğu Hayır Çarşısında Malzemeleri İhtiyaç Sahipleri ile Paylaşmaktadır Ülkemizde Yaşanan Pandemi Sürecinde Vefa Grubunda Yer Alarak Başta Mahallesi Olmak Üzere Yaraların Sarılmasında Önemli Rol Oynamıştır.

Bu Süreçte Birçok STK’larda Görev Alarak Mahallesine ve İlçesine Hizmet Etmeye Devam Etmektedir. Evli 3 Çocuk Babasıdır.




Bu haber 103373 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI