gaziantep escort
Bugun...



Bir ‘ÖĞÜT’ Daha CHP’ye

CHP Meclisine SMMM Duygu Öğüt Talip

facebook-paylas
Güncelleme: 22-12-2023 22:04:53 Tarih: 22-12-2023 21:24

Bir ‘ÖĞÜT’ Daha CHP’ye

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Git Gide Yaklaşıyor. Partilerdeki Çalışmalar Son Sürat Devam Ederken, CHP Tuzla’da Meclis Üyelikleri İçin de Başvurular Sona Erdi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Duygu Öğüt Tuzla Belediye Meclis Üyeliği İçin Resmi Başvuruyu Gerçekleştirdi.

 

Profesyonel Çalışmaları, Tecrübeli Girişimleri, Bilgi Birikimiyle Öğüt Ailesinin Önde Gelen İsimlerinden Olan SMMM Duygu Öğüt Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Oldu. Başvurusundan Sonra Yıllarca TBMM’de Kıymetli Büyüğümüz Ensar Öğüt Var. Tuzla’da Bir Öğüt de CHP’nin Meclisine Gerek Sözleriyle Yoğun Sevgi ve Destekler Oluşunca Çalışmalarına Daha Motive Olan Öğüt Tuzla’da Parlıyorsun Sözleri de Örgütün ve CHP’ye Gönül Vermişlerin Moral Gücü Oldu. Her Gün Bir Takım Ziyaretlerle Saha Çalışmasına Başlayarak CHP’nin En Güçlü Meclis Üyesi A.Adayı Oldu.

 

"Kendisini Saha Çalışmalarında Gördüğümüz SMMM Duygu Öğüt İlçemize Daha Fazla Katkı Sağlamak İçin Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına Başvuru Yaptığını Dile Getiren Öğüt; Daha İyi Bir Tuzla İçin Bütün Gücümüzle Çalışacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın. Bu Sürecin ve Sonucun Milletimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum.” İfadelerini Kullandı.

 

Tuzla İçin Çalışacağını Belirten CHP’nin Parlayan Meclis Üyesi A.Adayı Duygu Öğüt “Benim Sevdam Tuzla”, “Tuzla Bizim Evimiz” Tarihi Bir Hafıza Barındıran İlçemizi İlmek İlmek Dokuyarak Türkiye‘nin ve İstanbul’un Gözbebeği Haline Getireceğiz” Sözleriyle Ne Kadar İddialı Olduğunu Ortaya Koydu.

 

CHP TUZLA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ A.ADAYI DUYGU ÖĞÜT KİMDİR?

Merhabalar Ben Duygu Öğüt CHP Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayıyım…

1980 Yılında Ardahan'ın Çıldır İlçesinden Göç Edip Tuzla'ya Yerleşen Üç Çocuklu Emekçi Bir Ailenin İkinci Çocuğu Olarak Dünyaya Geldim.

İlk Öğrenimi Evliya Çelebi İ Ö Okulunda, Orta Öğrenimini Eski Adıyla Avni Yukarıuç Orta Okulunda, Liseyi Tuzla Lisesi'nde Bitirdim.

Üniversite Eğitimimi Bursa Uludağ Üniversitesinde Maliye Bölümünde 2001 Yılında Tamamlayarak Çalışma Hayatıma Başladım.

2007 Yılında SMMM Ruhsatımı Aldım,

2018 Yılında Kendi Mali Müşavirlik Ofisimi Açana Kadar, Sektöründe Öncü Özel Şirket Grup Firmalarının Muhasebe Finans Departmanlarında Yönetici Olarak Çalıştım ve Mesleki Danışmanlıklarda Bulundum.

İSMMM Odasının Bir Üyesi Olarak, 2018 Yılından Beri Evliya Çelebi Mahallesindeki İş Yerimde Çalışma Hayatıma Devam Ediyorum.

Bir Kız Çocuğu Annesiyim. Tuzla Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetiminde Görev Alarak Derneğimizin ve İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının Çalışmalarına Katılmaktayım,

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Atatürk İlkelerinden Sapmayan, Sosyal Demokrat, Yenilikçi, Halkçı, Şeffaf Bir Anlayışla CHP Tuzla Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayıyım. Tüm Halkımızın Desteklerine Talibim.




Bu haber 116509 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI