gaziantep escort
Bugun...



Eğitimin KALESİ Geleceği Tasarlıyor

Profesyonel eğitmen kadrosuyla, vizyoner, yenilikçi, hedef ve yaşam odaklı eğitimi önemseyen Kale Okulları, bilim ve sanatın ışığında, çocuklarınızın geleceğini tasarlayan C Sanat ile güçlerini birleştiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-01-2023 19:27

Eğitimin KALESİ Geleceği Tasarlıyor

Çocuklarınızı çok yönlü bir eğitim öğretim yılı ile geleceğe hazırlarken, hem yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacakları hem de kendisini tanıyan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Kale Okulları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Muğla’da toplam otuz şubesiyle, anaokulundan liseye uzanan eğitim-öğrenim yolculuğunu, C Sanat’ın geleceğe yön veren anlayışıyla geliştiriyor.

C Group Kurucusu ve C Sanat gibi birçok departmanın yöneticisi olan Hakkı Can Eroğlu ile Kale Okulları’nın kurucuları Bahir Azak ve Halit Bozkurt, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe ulaşabilmesi için anlaşma imzalayarak, ayrıcalıklı bir eğitim-öğretim döneminin başlamasını sağladıklarını belirttiler.

Ayrıca C Sanat’ın eğitime getirmiş olduğu yeni yaklaşımın sadece öğrenciler için değil, öğrencileri ve tasarlanan gelecekte nasıl bir birey olacaklarını daha iyi anlayabilmeleri için, velilerin de aynı eğitimden faydalanabileceğini duyurdurlar.

Kale Okulları kurucuları Bahir Azak ve Halit Bozkurt, bu eğitim anlayışının, ikinci dönemle birlikte yaz ayında da devam edeceğini duyurarak, yeni eğitim yılının başlangıcı olan Eylül ayında geliştirici projelerle çocuklarımızın geleceğini en doğru şekilde tasarlamaya devam edeceklerini belirttiler




Bu haber 33552 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI