gaziantep escort
Bugun...



Eğitim ve Öğretim Öncesi Eğitim Kenti Tuzla’ya Anlamlı Ziyaret

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Eden Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik Eğitim-Öğretim Çalışmaları İle İlgili Yetkililerden Bilgi Aldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2021 00:12

Eğitim ve Öğretim Öncesi Eğitim Kenti Tuzla’ya Anlamlı Ziyaret

Okullardaki Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Yerinde Ziyaretler Gerçekleştirerek Genel Bir Değerlendirmede Bulunan Çelik, Aynı Zamanda Tuzla İlçesinde Bu Sene 3 Yeni Okulun Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Olması, Tekli Eğitim Yapan Okul Sayısının Artırılması, İnşaatı Bitmiş Olan 2 Okulun Hizmete Sunulması Noktasında Yapılan Başarılı Çalışmalardan ve Hazırlıklardan Dolayı Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu’na ve Emeği Geçen Arkadaşlara Teşekkür Etti.

 

Çelik, Tuzla’da İkili Eğitim Yapan Okul Sayısının 1’e Düşürülmesi ve Bu Okulun da Temeli Yeni Atılan Okulla Beraber Önümüzdeki Sene İçerisinde Tekli Eğitime Geçirilecek Olmasıyla İlgili Yapılan Planlamalardan Duyduğu Memnuniyeti Alireisoğlu’na İletti.

 

Yetkililerden Brifing Alan Çelik, Yapılan Hazırlıklarla İlgili Personeli Yerinde Ziyaret Etti. Okul Ziyaretini Gerçekleştiren Çelik, Büyük Bir Emekle Görevlerini Yapan Tüm Eğitimcilere Teşekkür Ederek Yeni Eğitim Öğretim Yılı Dolayısıyla Tuzla Eğitimcilerine Başarılar Diledi.




Bu haber 2176 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI