gaziantep escort
Bugun...



Çocukları İnternet ve Sosyal Medyaya Mahkûm Etmeyin

Tuzla Halk Eğitim Merkezinden Yaz Kursları Atağı

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2022 21:29

Çocukları İnternet ve Sosyal Medyaya Mahkûm Etmeyin

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, çok farklı alanlarda yaz kursları açtıklarını söyleyerek, tüm Tuzlalı çocukları bu kurslara beklediklerini kaydetti.

 

TUZLA HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN YAZ KURSLARI ATAĞI                                                                                                                 

 

Tuzla Halk Eğitim Merkezi yaz kurslarıyla yaza hazır. Hayat boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında mahallelerde, okullarda, STK ve derneklerde spor, sanat, kültürel kurslar açılacaktır.

 

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, ‘’Sevgili Tuzlalıları’’ kurslarına bekliyor… ‘’Halk için Eğitim, Eğitim için Tuzla Halk Eğitim’’ Her zaman her yerde herkes için eğitim, Tuzla halk eğitim sloganı ile tüm alanlarda kurslarımızı yapmaya talibiz.

 

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Metin ÇANGIR, yaz kurslarına isteyen herkesin kayıt yaptırabileceğini, kursların tamamen ücretsiz olduğunu, yaz kurslarıyla özellikle karnelerini alan öğrenciler için eğlence alanı olacağını, onların sosyalleşmesine katkı sağlayacağını söyledi.

 

ÇANGIR, "Çocuklarımızı yaz kurslarına yönlendirelim, çocuklarımız tatil günlerini evde internette, televizyon izleyerek ve cips yiyerek geçirmesin.  Halk Eğitim Merkezimizdeki kurslarımıza kayıt olan çocuklarımız farklı spor, sanat, kültürel etkinliklerle yaz günlerini dolu dolu geçirecektir." dedi.




Bu haber 64593 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI