gaziantep escort
Bugun...



Aslan Başkan Günün İlk Saatlerinde Basınla Buluştu

Tuzla Bizim Yüzümüze Yabancı Değil, Bizde Tuzla’ya Yabancı Değiliz

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2022 02:46

Aslan Başkan Günün İlk Saatlerinde Basınla Buluştu

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kuruluyla Beraber Günün İlk Saatlerinde Yerel Basınla Kahvaltıda Bir Arada Geldi. Aslan Başkanın Basınla Buluştuğu Kahvaltıda Teşkilat Başkanı Cemil Otlu, İlçe Yöneticisi Ercan Uşma ve Kadın Kolları Başkanı Seda Ömürlü Eşlik Etti. 

Yeni Göreve Başlamasıyla İlçe Genelinde Ziyaretlerine Devam Eden, Bir Yandan Hazırladığı Programı İle Birlikte Yönetime Takviye Yapmak İçin Çalışmalarını Tamamlayan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Yönetim Kuruluyla Birlikte Günün İlk Saatlerinde Başladığı Çalışmalarına MYLA CAFE'de Düzenlenen Programla Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu.

Tuzla’da Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanımız Av.Talha Tayfur İle İstişareler Yapıyor Gücümüze Güç Katarak Çalışmalarımızı Hızlandırdık Her İki Başkanımıza da Güvenimiz Tam. Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Adayımız Belli Kararımız Nettir. Tuzla'da Hem Partileri Hem de Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan'ın En Yüksek Oya Ulaşacağına İnandıklarını, Ben Anketlere Filan İnanmam, Tuzla Bizim Yüzümüze Yabancı Değil Bizde Tuzla’ya Yabancı Değiliz İfadelerini Kullandı.

Aslan Başkan Göreve Geldiği 30’üncü Günde Buluştuğu Yerel Basına Samimi ve Bir O Kadar Önemli Açıklamalarda Bulundu. Gerçekleşen Kahvaltı Programında Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin İstikametinden Şaşmadan Tuzla’mızın 17 Mahallesi’nde Tam Kadromuzla Çalışmalarımız Hız Kesmeden Sürdürüyoruz. Seçimlere Az Zaman Kaldığının Altını Çizerek Kolları Sıvadık Çalışmalara Başladık. Bu Çalışmalarımızda Hiçbir Parti Ayrımı Yapmadan Tuzla’da Ev Ev, Sokak Sokak, Mahalle Mahalle, Dolaşarak Cumhurbaşkanımız ve Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Anlatarak Gönüllere Girebileceğimize İnanıyorum Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Tuzla’nın Tarihini Türkiye’nin 20 Yıl Önceki Tarihini İyi Biliriz. Erdoğan’ın Ülkemiz İçin Yapılan Hizmetlerini de Vatandaşımız Görmekte ve Takdir Etmektedir. Hedefimiz Cumhur İttifakı'nın Tekrar Mecliste Yüksek Oranla Çoğunluğu Alması ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeniden Cumhurbaşkanı Seçilmesidir" Dedi.

Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısında Yerel Basın Temsilcileriyle Bir Araya Gelen MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Kurmayları Gündeme Dair Açıklamalar ve Değerlendirmelerin Ardından Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı.




Bu haber 55253 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI