gaziantep escort
Bugun...



1954 Tuzlaspor Saha İniyor

Amatör Ruh, Profesyonel Ekip, Güçlü Kadro

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2022 22:11

1954 Tuzlaspor Saha İniyor

İstanbul 2. Amatör Lig’de Mücadele Edecek Olan 1954 TUZLASPOR Yönetimi Tuzlalılarla Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Buluştu.

 

TFF’ye Yapılan Başvurunun Onaylanmasıyla Resmiyete Kavuşan Mavi Beyazlı 1954 TUZLASPOR Kulübü Başkanı Necdet Sule ve Yönetim Kurulu Adil Salih Balıkta Düzenlenen Kahvaltı Programıyla Saha İndi. Kahvaltı’ya Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Katıldı.

 

Tuzla İlçesinde Özellikle E5 Altı Olarak Bilinen Güney Kesimde Takım Olmaması Nedeniyle Harekete Geçen Bir Grup Futbolsever Tarafından Kurulan 1954 TUZLASPOR Kulübün Başkanı Necdet Sule Kurumsal Adımlar Atarak Tesisler İle İlgili Çalışmalara Başladıklarını Tuzlalılara Hizmet Edecek Geleceğin Spor Kulübü Olacağımıza Eminim. 1954 TUZLASPOR’a Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve İş Adamlarımıza Teşekkür Ediyorum Dedi.

 

Spora ve Sporcuya Verdiği Değerle Bilinen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Yaptığı Selamlama Konuşmasında Tüm Amatör Kulüplere Olduğu Gibi Semtimizin Takımı Yeni Kurulan 1954 TUZLASPOR Kulübümüzü de Desteklemeye Devam Edeceğiz. Belediye Başkanı Olduktan Sonra Bir Tavsiye Sonucu 3 Yıl Kulüplere Uzak Durduk. Zor Günler Geçiren Takımlara Verdiğimiz Desteklerle Tuzlaspor TFF 1.Ligde Mücadele Ediyor Şampiyonlukları Yıllarca Hep Beraber Yaşadık. 1954 TUZLASPOR Yeni Kurulan Bir Takım Başarılar Diliyorum İfadelerini Kullandı.

 

Tuzla’da Semtin Takımı ve Öz Değerleriyle Tuzla’nın Takımı Olmak Parolasıyla Kurulan 1954 TUZLASPOR Kulübü’nün Hedefi Tüm Tuzla’yı Kucaklayarak, Amatör Ruhu da Profesyonel Kadrolarla Birleştirerek Güçlü Bir Spor Kulübü Olmayı Hedefiyle Yola Çıkan Takımda Teknik Direktörlüğe Fatih Arar Getirilirken, Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısına Kulübü Başkanı Necdet Sule, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, ADD Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada, S.S. Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu, Orhanlı Eski Belediye Başkanı Cemil Ekşi, Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Sertan Özcan, Cami Mahalle Muhtarı Ergün Ergene, Postane Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar, Birçok Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, Tuzlalı Eski Futbolcular ve Çok Sayıda Davetli Katıldı.

 

1954 TUZLASPOR Kulübün Başkanı Necdet Sule Yaptığı Kapanış Konuşmasında Kahvaltı Programına Katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Başta Olmak Üzere Tüm Misafirlere Teşekkür Ederken Kulüp Kurulduğundan Bugüne Kadar Maddi ve Manevi Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Sertan Özcan, Cami Mahalle Muhtarı Ergün Ergene, Postane Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ve İş Adamlarına Plaket Vererek Teşekkür Etti.




Bu haber 2162 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI